ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ «ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙНОГО УНІВЕРСИТЕТУ»

Доброго дня любі   наші  студенти !Доброго дня викладачі та співробітники нашого навчального закладу!

     Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету щиро відчиняє свої двері в новому навчальному році 2020-2021!

   Щиро вітаємо Вас  з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до студентського життя, до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. 

    Особливі привітання нашим студентам першокурсникам, адже сьогодні Ви стаєте членами нашої дружньої студентської родини. Бажаємо  на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, зрозуміти справжнє кохання  та досягти омріяної мети.    

   А наші студенти старших курсів продовжують писати яскраві сторінки свого студентського життя. Сподіваємося цей навчальний рік буде цікавим, різнобарвним та щирим.

   Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Ви зможете! Ми віримо, що Ви в нас найкращі!

     Найщиріші слова подяки  нашим викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, які  сприймають студентів, як своїх майбутніх колег, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається  з нашими студентами  на все життя.

    Нехай сьогоднішній день буде щасливим, світлим,  сонячним, несе добрий настрій  в наш навчальний заклад, в кожну навчальну групу, кожному студенту  та їх батькам!

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам на нашій український землі, в нашому рідному Києві, в нашому  КІТЗ НАУ!В добру путь! Щасливими студентськими шляхами!

   З повагою, адміністративна рада КІТЗ НАУ