ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ «ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙНОГО УНІВЕРСИТЕТУ»

Проект " Династії ФКІТЗ НАУ" на українському радіо

Розпочав свою роботу навчально-виховний проект "Династії" ФКІТЗ НАУ. Так склалося історично, що в нашому навчальному закладі навчаються справжні династії - батьки, діти, онуки, правнуки, брати, сестри.Так відбувається тільки тоді, коли безмежно любишь свій навчальний заклад, свою професію..
.Коли довіряєшь своїм викладачам, які навчали тебе і декілька поколінь студентів. Ми пишаємося, що в нас таких династій багато.Значить нам довіряють.Адже кожні батьки бажають своїм дітям кращої долі. У житті не буває випадковостей. Паралельно з нашим проектом на українському радіо існує передача "Династії".Так скдалася доля, що туди запросили представників династії , яку започаткувала Марчук Галіна Леонідівна-викладач коледжу, директор Музею історії коледжу.В нашому навчальному закладі вона створила родину, сюди запросила навчатися сестру, сина, онука.В радіопередачі взяли участь невістка Марчук Ірина та о нук Марчук Олександр. Доля великої родини в невеличкому за часом радіо сюжеті.В кожній хвилині теплі спогади, віра в найкраще і круті повороти долі.Знайомтеся ближче з роботою українського радіо і родиною Марчук. Відверто про про історичні родзинки родини та ФКІТЗ НАУ і не тільки.