ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ «ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙНОГО УНІВЕРСИТЕТУ»

Методичне об’єднання викладачів економіко-аналітичного циклу ЗФПО м. Києва

10 листопада 2022 року на базі ВСП «Фаховий коледж інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ» відбулося онлайн-засідання міського методичного об’єднання викладачів економіко-аналітичного циклу ЗФПО м. Києва на якому було обговорено актуальні питання підвищення якості підготовки майбутніх фахівців галузі економіки.

З вітальним словом виступив  Олександр Юрійович Ямковий, заступник директора з навчально-виробничої роботи ВСП «Фаховий коледж інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету», кандидат педагогічних наук,  який зазначив, що у нинішні нелегкі часи педагогічні працівники коледжу продовжують наполегливо працювати над удосконаленням навчально-методичного забезпечення освітньо-професійних програм і такі заходи лише сприятимуть підвищенню  педагогічної майстерності викладачів закладів освіти.

Любов Анатоліївна Фурса, практичний психолог ВСП «Фаховий коледж інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету» провела учасникам зустрічі коротку віртуальну екскурсію коледжем, розповіла про історію створення та розвитку нашого навчального закладу.

Модератором зустрічі виступила голова циклової комісії економічних дисциплін Олена Вікторівна Брезіцька.

У роботі методичного об’єднання взяли участь 36 викладачів закладів фахової передвищої освіти м. Київ, які заслухали та обговорили доповіді:

Сидоренко Наталії Анатоліївни, завідувача сектору роботи з експертами Управління Державної служби якості освіти у м. Києві, яка у своїй доповіді  «Акредитація ОПП фахової передвищої освіти» закцентувала на особливостях проведення акредитації ОПП в умовах воєнного стану.

Правдівцева Павла Анатолійовича, кандидата економічних наук, викладача фінансово-економічних дисциплін ВСП «Фаховий коледж інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ», який у своєму виступі детально розповів про роль академічної доброчесності в контексті оцінювання якості навчання та методи боротьби із плагіатом.

Сарнавської Людмили Вікторівни, голови циклової комісії економіко-управлінських та соціальних дисциплін ВСП «Київський фаховий коледж міського господарства ТНУ ім. В.І.Вернадського», яка у своїй доповіді «Коучингові технології як запорука якісного освітнього процесу» поділилась власним досвідом використання коучингових технологій в освітньому процесі та навела приклади підвищення рівня засвоєння знань студентами з використанням цих технологій.

У ході засідання учасники обговорили низку організаційних питань. Зокрема, Інна Георгіївна Харченко, викладач-методист, голова міського методичного об’єднання викладачів економіко-аналітичного циклу ЗФПО м. Києва представила план роботи міського методичного об’єднання викладачів економіко-аналітичного циклу ЗФПО м. Києва на 2022 – 2023 навчальний рік, що був затверджений учасниками методоб'єднання.

В таких нелегких умовах зустріч стала чудовою нагодою поспілкуватися та обмінятися досвідом.