ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ «ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙНОГО УНІВЕРСИТЕТУ»

У зв’язку з реорганізацією Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету» (далі – ВСП «ФКІТЗ НАУ»), яка відбувається на підставі наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2022 №557 та наказу Національного авіаційного університету від 12.07.2022 №214/од, шляхом його приєднання до Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету»,  Адміністрація коледжу повідомляє наступне:

  1. Здобувачі освіти ВСП «ФКІТЗ НАУ» з 01.01.2023 року стають здобувачами освіти (студентами) Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету» та продовжують навчання за обраними освітньо-професійними програмами спеціальностей та джерелами фінансування.
  2. Вартість навчання для здобувачів освіти, які навчаються за кошти фізичних та/або юридичних осіб, залишається незмінною.
  3. Другий семестр 2022-2023 н.р. розпочнеться в січні, дата початку семестру буде повідомлена пізніше.

 

З повагою, Адміністрація
ВСП «Фаховий коледж інформаційних
технологій та землевпорядкування НАУ»